Dec 7, 2011

This is my friend, Dinnie :)

Assalamualaikum. hoii, ape khabar hangpa semua? sihat ? kalau sihat alhamdulillah. kalau yang tak sihat tuh doa banyak banyak. Hey readers, tadi aku chat dengan kawan aku nih, Dinnie namenye. Yang sekarang berade di Arab. Sangat besttt. Setelah 45 minit chat ngan die, so, dah takde bende nak cakap. Then, aku pon buat cadangan yang bernas.  Aku akan membuat post tentang die, manakala die pulak sebaliknye. faham? Let's Start Now!


10 PERKARA TENTANG DINNIE (yang aku tau)

- Kurang gemar nangis. bukan macam aku 
- Selalu gaduh pada hal hal remah, peace :)
- Bersifat melindungi. Eh, yeke ?
- Tak makan pedas.
- Suke menjerittttt. hehe
- Suke warne tiffany blue. kan kan?
- Gemar bershopping, berfashion :D
- Status? Masih single. kot. mane tau kat arab kau dapat laki. hahahaha (jk)
- Kau akan lempang orang kalau perkara tuh buat kau marah. tapi, kawan rapat die jela.
- And the last one, Kau akan cakap ape je tanpa peduli perasaan orang, same ade marah atau kecik hati atau happy. 

Gambar diaaa :


Dinnie with balloon :)

Nak tengok blog die? Klik sini 
Fesbuk? klik sini jugak.

Hoi Dinnie, aku tau selama kite berkawan nih, banyak bende kau tak puas hati dengan aku. Aku pon same jugakk. hehe :) Jage diri baik baik kat sane. Kirim salam kat anab kau. Ade mase kite jumpe lagi. Sorry kalau bende yang aku tulis kat post kali nih, ade yang membuatkan kau tak puas hati ke, mrah ke, nak sepak aku ke, nak hantuk aku ke. SORRYYYYY. : )) 


1 comment: